Tajska - Bnk

Po desetih dneh se pase mal uredit. Sploh, ce si punca. Pa sva se sli...manikura, pedikura pa te reci...pink lak tuki, pink tm. Zgleda super, ceprav je tole ulicno umazanijo kr tezko spravt s koze. Upam, da bojo otoki ptizanesljivejsi. Sicer pa, kokr pravjo, slana voda vse pozdravi. Naj ob tej priliki se enkrat povem (za vse, ki jih je mogoce skrbelo, al so se pa jezili, ker nism povedala prej), da je z mojo nogo vse super krasno. Ne bojo mi je odrezal, se bom lahkp nabirala kilometre po tajskih mestih. Cudn pride to postopanje, ko si tkole na tripu, doma ne bi sla nikol od Astre do drame in naprej do zmajskega mostu pa se malv moste pogledat in pet takih krogov narest. Tuki je pa to cist normalno. Tuktukovcem zdej ze midve ponujava voznje, taksisti nama ne pridejo do zivega s svojim nategunstvom, hrano pridno preizkusava kar na ulici in je vse kul. Nasprotno, odlicna je. Mljaca res. Dons sva imeli se posebej zdrav frustk, doma narejen jogurt, misli in sadje. Zelo osvezilno.
Mava ze tud karto za nocni bus do Krabija in eno noc spanja tm placanega, pol bomo pa vidl.jutr bo treba na bozicno vecerjo pa bozicne pesmi pet in tko. Pol pa pocas ze na ksn otok, pogledat te cudovite tajske plaze. Sej vem, cez Kamenjak je ni, ampak jim dam vseen priloznost.
Kako se mate kej doma? Poteka vse po planu, megla in mraz pa to, al je zapihal topel veter? Fejst bodte, moram it mal pod ventilator sedet, da se mi posusi potocek, ki se mi zliva po hrbtu.

1 komentar: